Kuit

Laatste reactie 06/12/2018 11:44 door Timo
· Markeren als ongelezen
Jan Willem 5 dagen geleden geplaatst
Hallo ik heb vandaag (4-12-2018) een zaal voetbal toernooi van minimaal 2 uur lang. Ik ga trouwens ook naar fitness misschien heeft dat er wat mee te maken maar oke laten we verder gaan. Ik ging dus na zaalvoetbal op pad om naar huis te gaan. Ik pakte mijn fiets ik ging erop ik probeerde te trappen deed ik ook maar toen voelde ik iets heel geks. Maar een paar uur later als ik mijn teen vast houdt en die tot mijn kont strek heb ik geen last maar als ik loop voel ik ook iets raars. En als ik mijn hand tegen de muur doe en mijn been uitstrek voel ik niet echt iets pijnlijks. Maar wel wat raars een moeilijk gevoel. Kan iemand mij helpen please. Wat is er met mijn kuit ;c ?
Timo Arts 3 dagen geleden geplaatst
Beste Jan Willem,
Kun je het 'gekke' gevoel voor mij omschrijven? Ik weet op dit moment niet wat ik me er bij voor moet stellen. Gaat het om pijn, zo ja, is het zeurend, stekend, brandend etc.? Een kuitspier kan een korte periode na een grote sportbelasting verzuurd of vermoeid aanvoelen. Dit hoef je tijdens de sportbelasting niet direct te voelen. Het gevoel dat je mogelijk hebt gevoeld is het herstellen van de desbetreffende spier. Om iets specifieker te kunnen zijn heb ik wel meer informatie nodig.
Denk hierbij aan de omschrijving van het gevoel en de duur dat het heeft aangehouden. Ook is het voor mij belangrijk om te weten of dit vaker voorkomt en of dat dan ook na een sportbelasting was.

Graag hoor ik van u.

Ik hoop u voor nu voldoende te hebben geïnformeerd

Met vriendelijke groet,
Timo Arts
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 04 December 2018 om 22:34
Aantal lezers 2
Aantal reacties 2